tag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post592827427211410349..comments2024-02-29T10:48:14.725-05:00Comments on katin špajz: piletina sa povrćem iz gusanog tiganjakatin špajzhttp://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post-54801965241321121972016-02-26T14:07:19.708-05:002016-02-26T14:07:19.708-05:00O, hvala na komplimentima za blog. Hvala vama što ...O, hvala na komplimentima za blog. Hvala vama što ga čitate. Ja sam počela da ga vodim sebe radi, umesto sveske recepata pišem ove postove... ali počinjem da uživam i u komunikaciji sa ljudima koji imaju iste ukuse, iako smo daleko i ne poznajemo i teško da će biti prilike da se sretnemo. Da, shvatam da je kod vas ovo posuđe uobičajeno. I vidim da recepata ima puno i jedva čekam da počnem da ih isprobavam. 40 godina u restoranskom poslu! čestitam na energiji da se to izdrži! Što ne započnete neki blog? Sigurno biste imali šta da nam ispričate... Veliko hvala za komentar, ostajemo u kontaktu svakako!<br />katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post-51070098205024172022016-02-26T08:39:29.511-05:002016-02-26T08:39:29.511-05:00Draga Kato,drago mi je da vam se dopao nacin pripr...Draga Kato,drago mi je da vam se dopao nacin pripreme i carobni ukusi dobijeni iz livenog tiganja.Liveno posudje upotrebljavam vec 45 godina,jer zivim u Skandinaviji,ovde je to sasvim normalna svakodnevna upotreba tog posudje.Postoje razne vrste livenog posudja,od najmanjih serpica/lonaca/posuda za soseve,specijlni tiganjcici za,omelete, palacinke i ruske blini,za galete,itd do velikih "svadbarskih" sudova, o tiganjima da vam ne pricam,posto su najpopularniji,postoje svih velicina i oblika.Moj svakodnevni kontakta sa ovim prvoklasnim posudjem je bio i na poslu(40 godina rada u restoranskoj bransi) zato ako vas nesto posebno interesuje o pripremi hrane sa ovim posudjem slobodno pitajte,tu sam da vam odgovorim-ako znam.Zelim vam lep dan i hvala na divnom bloggu.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post-24786231158056271272016-02-26T02:58:42.459-05:002016-02-26T02:58:42.459-05:00O... mi baš volimo meso. Ma sve je meni jasno koli...O... mi baš volimo meso. Ma sve je meni jasno koliko nije zdravo, ali za mene je gluten iz brašna još pogubniji... Hvala za savet! Ja sam skoro pomislila da sam odlepila koliko mi se sviđa kuvanje u ovakvom tiganju. Pa da, onaj najmanjii iz kompleta je idealan za tvoje liliputance. A neka proja ima danas da padne i u ovoj mojoj crnoj princezici. Videla sam u receptu za gozleme tu ploču, i baš sam se mislila kako ću praviti guzlemice u tiganju!katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post-78779769005028757882016-02-26T02:38:20.151-05:002016-02-26T02:38:20.151-05:00Pošto ne jedem meso, uglavnom ne komentarišem jela...Pošto ne jedem meso, uglavnom ne komentarišem jela sa njim.. Javljam se zbog kompleta od tri gusana tiganja - ne razmišljaj ni malo, kupuj! Zgodno je što su tri mere koje su manje od tog što imaš, pa ćeš ih imati za razne situacije. Najviše volim da u njima pečem hleb, pitu, proju, mada pečem i povrće(musake), kuvam variva i pržim sir (ovo poslednje ređe ;) ) Kupila sam od Gasiksa i roštiljsku ploču za plinski šporet, ne prođe dan da je ne koristim.. ♥ Izreklamirasmo ih, a ni dinara nam ne dadoše :)))Gagahttps://www.blogger.com/profile/11397885941867610844noreply@blogger.com