tag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post6413854736959840821..comments2024-02-29T10:48:14.725-05:00Comments on katin špajz: hrono hlebkatin špajzhttp://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post-41742756488487783742018-02-14T10:36:08.123-05:002018-02-14T10:36:08.123-05:00Draga, hvala i za kompliment i za savet. Svakako ć...Draga, hvala i za kompliment i za savet. Svakako ću da probam to sa sodom. Čini mi se da sam negde čitala da to zovu ugašena soda...katin špajzhttps://www.blogger.com/profile/11715644470732806691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7851099507926746621.post-44489671542414507172018-02-13T04:35:42.845-05:002018-02-13T04:35:42.845-05:00Kato, posebno mi se sviđa komentar o ishrani, stva...Kato, posebno mi se sviđa komentar o ishrani, stvarno ljudi preteruju sa tim religioznim pristupom. Ja sam takođe dosta naučila i usvojila iz tog sistema Zdravi i vitki, jednostavno mi dosta toga odgovara. Što se tiče ovog hrono hleba, divno izgleda:), nadam se da je i ukus bio takav. Drugarica mi je poslala dobru foru za beskvasne hlebove -da imaju bolju strukturu, da nisu tvrdi i ne raspadaju se. Kora nije debela, lakše se seku. Pomeša se puna kašičica sode bikarbone sa kašikom proceđenog soka od limuna ili jabukovog sirćeta. To zapeni kada se pomeša,kada prestane ubaciš u brašno i dodaš vodu. Ostalo isto radiš, ne moraš da zasecaš testo pre pečenja, napravi se ređe pa se izlije u modlu. Dobar je jer može baš tanko da se reže za sendviče i sl. Probaj, možda ti se svidi, svakako će se pojesti:)INDIGOALEXhttps://www.blogger.com/profile/07378297459107978064noreply@blogger.com