E sad sam na mukama. Mislim, sve što ja napravim je odlično, zar ne? Ali OVA pita! Baš je dobra! Pravila sam je za jedan važan porodični ručak, a svi znaju da je moja porodiča probirljiva, ajde, zapravo razmažena... i kritikujuće nastrojena ponekad. I neki od njih su se odmah deklarisali da pitu sa tofuom neće... ali jesu. I to u spast! I još tražili da spakujem da ponesu.
Potrebni sastojci:
- 500 g gotovih kora za pitu
- 500 g spanaća
- 300 g šampinjona
- 1 veći luk
- 150 g tofua
- ulje, suvi peršune, so i biber po ukusu
Spanać blago prokuvajte i iseckajte.
Na malo ulja izdinstajte luk, dodajte na listiće iseckane šampinjone i naseckani spanać, i posolite.Stavite na dno pleha dve kore, malo ih nagužvajte, poprskajte s malo ulja i stavite malo fila.
Onda ponovo stavite nagužvanu koru, preko nje rendani sir, pa opet nagužvanu koru, fil, koru, sir i tako dok ne utrošite materijal.
Pecite oko pola sata u rerni na 180°C.
No comments:
Post a Comment